Britney Spears vil ha faren fjernet som verge umiddelbart

Britney Spears ber dommeren i rettssaken om at faren Jamie Spears må fratas vergemålet over henne umiddelbart.

Jamie Spears har gått med på å trekke seg som verge for datteren Britney Spears. Det er imidlertid uklart når en ny verge skal ta over. (AP Photo)
Jamie Spears har gått med på å trekke seg som verge for datteren Britney Spears. Det er imidlertid uklart når en ny verge skal ta over. (AP Photo) Vis mer
Publisert

Artistens advokat Mathew Rosengart leverte inn anmodningen onsdag. I papirene heter det at dommeren oppfordres til å fjerne Jamie Spears som datterens verge innen 29. september.

Advokaten ber dommeren overføre vergemålet til noen andre som kan påta seg oppgaven med å ivareta artistens økonomiske interesser på midlertidig og kortvarig basis, skriver New York Daily News.

To uker tidligere ba Jamie Spears formelt retten om å avslutte vergemålet. Ifølge Britney Spears' advokat krever faren 2 millioner dollar som betingelse, noe hun omtaler som utpressing.

Jamie Spears har hatt kontroll over formuen hennes i 13 år.

29. september skal artisten selv vitne i rettssaken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer