Britney Spears' advokat ber om å få trekke seg fra formynderskapet

Britney Spears' advokat ønsker å trekke seg fra formynderskapet. Artisten uttalte seg i juni åpent og svært kritisk til ordningen.

.Britney Spears' rettsoppnevnte advokat Samuel Ingham III ber om å få trekke seg fra formynderskapet. Foto: REUTERS.
.Britney Spears' rettsoppnevnte advokat Samuel Ingham III ber om å få trekke seg fra formynderskapet. Foto: REUTERS. Vis mer
Publisert

Samuel Ingham III, som ble oppnevnt av domstolen, ber Los Angeles Superior Court oppnevne en ny advokat. Ingham sier at hans oppsigelse vil tre i kraft så snart det skjer.

Da Spears forklarte seg om formynderordningen i retten 23. juni, var hun kritisk til Ingham, og sa at hun ønsket å velge sin egen advokat. Samtidig ba hun dommer Brenda Penny om å gjøre slutt på formynderordningen.

I forrige uke avviste domstolen kravet hennes om å fjerne faren som verge for hennes liv og anseelige formue. Dermed trakk selskapet Bessemer Trust seg som medverge sammen med Jamie Spears.

Neste høring i Britney Spears-saken er 14. juli.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer