Hevder Solskjær raste etter strafferot

Britiske medier: Rashford skal ta straffene til Manchester United

Flere stusset over at Paul Pogba tok straffen mot Wolverhampton etter å ha blitt felt selv. Nå har Ole Gunnar Solskjær bestemt hvem som skal ta straffer.

Paul Pogba bommet på Manchester Uniteds viktige straffe mot Wolverhampton. Ole Gunnar Solskjær skal ifølge The Sun ha blitt rasende over at Pogba og lagkamerat Marcus Rashford ikke hadde avgjort straffespørsmålet på forhånd .Foto: Erik Johansen / NTB scanpix.
Paul Pogba bommet på Manchester Uniteds viktige straffe mot Wolverhampton. Ole Gunnar Solskjær skal ifølge The Sun ha blitt rasende over at Pogba og lagkamerat Marcus Rashford ikke hadde avgjort straffespørsmålet på forhånd .Foto: Erik Johansen / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

Rashford var sikker fra ellevemetersmerket i seriepremieren mot Chelsea, da Manchester United vant overbevisende 4-0 på Old Trafford.

Åtte dager senere fikk klubben straffe på ny, denne gang borte mot Wolverhampton. Paul Pogba spilte en lekker vegg med Anthony Martial før franskmannen ble felt. Dommer Jon Moss pekte på straffemerket.

Til manges store forundring var det Pogba selv som tok straffen. Rui Patrício reddet og kampen endte 1-1. Det var Pogbas fjerde straffemiss på de siste ni forsøkene. I etterkant har det vært diskutert hvorfor Rashford selv ikke tok straffen.

– Vi har to som kan ta straffe. Det er to som bestemmer hvem som føler seg mest komfortabel. Noen ganger går det ikke. Sånn er det dessverre, sa Solskjær til etter kampen.

Nå skriver Daily Mail at det er Rashford som blir Uniteds hovedmann på straffer fremover. Det har Ole Gunnar Solskjær bestemt, ifølge The Sun. Avisen skriver at Solskjær var rasende for at duoen ikke klarte å bestemme seg før kampstart om hvem som skulle ta straffe.

Rashford har tatt to straffer for klubben - mot Paris Saint-Germain i mesterligaen i mars og nå mot Chelsea.

– Når Pogba misbruker muligheten mot Wolves, er det naturlig at Rashford får sjansen neste gang og overtar ansvaret til han eventuelt mislykkes. Rashford har virket meget trygg på begge straffene sine. Spesielt den i Paris var imponerende med tanke på omstendighetene der, sier United.no-journalist Eivind B. Holth.

Han fortsetter:

– Jeg stiller meg bak Rashford som straffeskytter, men om han er en Cantona eller Rooney fra straffemerket, det gjenstår å se.

Det ene poenget mot Wolverhampton mandag gjør at Solskjærs menn ligger på 4.-plass med fire poeng. United møter Crystal Palace på Old Trafford lørdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer