Papegøye-par gjenforent

Brannvesenet rykket ut: - Kunne ha frosset i hjel

Papegøyen Pia stakk fra kjæresten Pelle i Hof i Holmestrand kommune, men ble hentet ned fra et grantre av brannvesenet. Dermed kunne paret gjenforenes.

Papegøyene Pia og Pelle etter at de ble gjenforent av Vestfold interkommunale brannvesen. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB
Papegøyene Pia og Pelle etter at de ble gjenforent av Vestfold interkommunale brannvesen. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB Vis mer
Publisert

Mannskaper fra stasjonen på Kopstad rykket ut da meldingen om saken kom litt før klokka halv åtte søndag kveld, opplyser Vestfold interkommunale brannvesen.

– Vi satte opp liften, og med nød og neppe fikk vi dratt tretoppen nærmere med håndkraft. Dermed fikk vi fatt i Pia, der hun satt om lag 25 meter over bakken. Hun er ikke vant til å være ute, og med kuldegrader på vei i natt kunne hun ha frosset i hjel, sier underbrannmester Thomas Klavenæs.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer