Brannmannen blir rørt når han møter den lille gutten - årsaken er hjerteskjærende

- Det var som om vi hadde vært venner i årevis.

Til tross for at amerikanske Trucker Dukes bare er tre år gammel, har han allerede funnet veien inn i hjertet til mange mennesker.

Den lille gutten ble diagnostisert med krefttypen nevroblastom da han var 19 måneder gammel. På grunn på Truckers behandlinger reiser familien ofte fra hjemmet i Maui på Hawaii til sykehuset i New York, skriver Dagens.dk.

Truckers far, Joshua Dukes, er brannmann på Hawaii, noe som trolig har vekket treåringens enorme lidenskap for yrket. Under et av sykehusbesøkene i New York ble det et uforglemmelig møte mellom den kreftsyke treåringen og det lokale brannvesenet.

Bildet ble delt på støttegruppen til Trucker på Facebook, har har fått mye oppmerksomhet.

- Den lille gutten kom gående mot meg med store øyne. Jeg åpnet armene mine og han klatret opp og ga meg en stor klem. Det var som vi hadde vært venner eller brødre i årevis, sier Jim Grismer i New York City Fire Department til Huffington Post.

Æresmedlem


Den lille gutten har virkelig blitt tatt inn i varmen av brannmannskapet og feiret til og med treårsdagens sin på stasjonen.

Men det stopper ikke der. Tirsdag 31. mai vil Trucker offisielt bli utropt som æresmedlem av New York City Fire Department.

- Denne æren er veldig spesiell for oss fordi Trucker virkelig tror han er en brannmann. Vi er så velsignet som har blitt adoptert av New York City Fire Department, sier Shauna Dukes, Trukers mor, til Huffington Post.