Brannen i Hamar sentrum 26. januar var påsatt

Rundt 50 personer ble evakuert fra nærliggende bygninger som følge av brannen, men det er ikke meldt om personskader.Foto: Tangen Foto / NTB
Rundt 50 personer ble evakuert fra nærliggende bygninger som følge av brannen, men det er ikke meldt om personskader.Foto: Tangen Foto / NTB Vis mer
Publisert

Tre personer er siktet etter brannen i Grønnegata i Hamar sentrum 26. januar. Politiet bekrefter at brannen er påsatt og viser til krimtekniske undersøkelser.

Det opplyser Innlandet politidistrikt som med bistand fra Kripos har gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på brannstedet.

Politiet vil per nå ikke si noe om brannårsak eller hvor brannen startet.

Saken er høyt prioritert, og etterforskningen vil fortsette i tiden fremover.

– De tre siktede er løslatt, men de har fortsatt status som siktet i saken, uten at vi ønsker å si noe om mistankegrunnlaget mot dem er styrket eller svekket, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om brannen i Grønnegata 34 i Hamar sentrum klokken 22.54 onsdag 26. januar. Rundt 50 personer ble evakuert fra nærliggende bygninger som følge av brannen. Ingen personer ble skadd, men to leiligheter ble utbrent. I tillegg var det skade på en optikerforretning, en urmakerforretning og en pub.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer