Brann i vogntog i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av brann i et vogntog.

Den brennende lastebilen sto like ved tunnelåpningen på Drøbak-siden i Oslofjordtunnelen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.
Den brennende lastebilen sto like ved tunnelåpningen på Drøbak-siden i Oslofjordtunnelen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil, som nå skal være slukket.

Vegtrafikksentralen melder på Twitter at brannen er slukket, men at tunnelen forblir stengt på grunn av opprydningsarbeid.

Nødetatene rykket ut til begge ender av tunnelen, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB.

– Det brenner i en lastebil cirka femti meter fra utgangen på Drøbak-siden. Det er stor røykutvikling på stedet, sa han i 8.30-tiden.

Ifølge Aas skal det ikke være noen personer i tunnelen.

– Heller ingen av tilfluktsrommene inne i tunnelen skal ha blitt tatt i bruk, sa Aas.

Politiet melder på Twitter at alle biler skal være ute av tunnelen. Klokken 8.41 melder de at brannvesenet skal ha kontroll på brannen.

Kjøretøyet er en semitrailer som har kommet fra Hurum-siden og kjørt gjennom tunnelen, melder politiet. Den fikk stans og begynte å brenne rett innenfor tunnelåpningen på Drøbak-siden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer