Miami:

Brann i ruinene: - Utrolige vanskeligheter

En brann sprer seg i ruinene av den sammenraste blokka og skaper problemer for redningsinnsatsen, sier ordføreren i Miami-Dade. Ingen flere ofre er funnet.

Et luftfoto av den sammenraste blokka i Surfside i Miami fredag. En brann dypt nede i ruinene skaper problemer for redningsarbeiderne. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB
Et luftfoto av den sammenraste blokka i Surfside i Miami fredag. En brann dypt nede i ruinene skaper problemer for redningsarbeiderne. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det brenner dypt nede i ruinene, og brannfolkene har ikke funnet arnestedet.

– Vi står overfor utrolige vanskeligheter med denne brannen. Det er ekstremt vanskelig å finne kilden, sier ordfører Daniella Levine Cava i Miami-Dade.

Hun forteller på en pressekonferanse lørdag at det ikke er funnet flere i bygningsmassene etter at den tolv etasjer høye boligblokka kollapset.

– Tallene er de samme som i går. Vi har kontroll på 127. 159 er fortsatt ikke gjort rede for, og fire er bekreftet omkommet, sier hun.

Cava sier myndighetene fortsatt har håp om å kunne finne overlevende.

Lørdag ble det også kjent at en sakkyndig advarte mot strukturelle skader på bygningen like nord for Miami Beach allerede i 2018.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer