Brann i passasjerfly i Moskva

Et passasjerfly som skulle til Murmansk, tok fyr på Sjeremetjevo internasjonale lufthavn i Moskva. Seks personer skal være skadd.

Publisert

Ifølge nyhetsbyrået RIA Novosti ble alle de 78 passasjerene evakuert. Seks personer skal være skadd, ifølge nyhetsbyråets kilder, som sier det dreier seg om et Aeroflot-fly av typen Sukhoj Superjet 100.

Interfax skriver at flyet skulle til Murmansk, men returnerte til Sjeremetjevo på grunn av en brann om bord og gjorde en hard landing.

På Twitter er det lagt ut en rekke videoer som viser voldsomme flammer som omkranser et fly på rullebanen. En av videoene viser også et fly i bevegelse, trolig etter landing, som brenner kraftig.

En annen video viser passasjerer som sklir nedover de oppblåsbare nødskliene og springer av gårde mens flyet står i full brann.

TV-kanalen NTV skriver på Twitter at flyet tok fyr under landingen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.