Frode Myrhol avbildet under Folkeaksjonen Nei til mer bompengers valgvake i Stavanger i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Frode Myrhol avbildet under Folkeaksjonen Nei til mer bompengers valgvake i Stavanger i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

Bompengepartiet mistet retten til «FNB» etter konflikt

Partiet Folkeaksjonen Nei til mer bompenger får ikke bruke «FNB», i henhold til en avgjørelse fra Patentstyret, ifølge Stavanger Aftenblad.

Publisert

Det er de ekskluderte partimedlemmene Jan Eriksen ved Folkeaksjonen Nei til mer bompenger Oslo og Coss AS ved Per-Ivar Bergo som er innehaver av varemerket «FNB».

Patentstyret kom med avgjørelsen 20. mai, ifølge Stavanger Aftenblad.

Innehaverne har vært i konflikt med partileder Frode Myrhol i FNB og deler av Oslo-delen av bompengepartiet over tid.

Styremedlem og fungerende sekretær i hovedstyret i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger, Leif Høybakk, sier til avisen at de vil anke beslutningen.

Konfliktene ble for alvor synlige da Myrhol forsøkte å rydde opp i et splittet Oslo-lag før valget i 2019.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.