Bombetrussel henlagt

Bombetrussel mot Norwegian-fly er henlagt

Politiet har henlagt saken der det ble rettet en bombetrussel mot et Norwegian-fly på vei til Alta i februar i år.

Politiet henlegger saken der det ble rettet en bombetrussel mot et Norwegian-fly. Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix
Politiet henlegger saken der det ble rettet en bombetrussel mot et Norwegian-fly. Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix Vis mer

Trusselen kom 27. februar i år.

Politiet i Finnmark har etterforsket saken og har jobbet med å identifisere avsenderen av truslene gjennom spor på internett, opplyser politidistriktet i en pressemelding mandag.

– I forbindelse med dette fant vi at vedkommende som har sendt ut truslene, har vært pålogget wifi-nettet til en utdanningsinstitusjon i Finland, opplyser politioverbetjent Torstein Pettersen, avsnittsleder for taktisk etterforskning i Finnmark politidistrikt.

Ettersom svært mange har vært pålogget dette nettet samtidig, har politiet ikke klart å identifisere vedkommende som sendte trusselen. Derfor avsluttes etterforskningen, og saken henlegges.

– Det kan dreie seg om én eller flere som har fremsatt dette uten mål og mening, og uten å være klar over konsekvensene av å fremsette den slags trusler over nett, sier Pettersen.

Finsk politi har fått tilgang til all informasjon fra politiet i Finnmark og er oppfordret til å følge opp saken fra sin side.

(©NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder