Alpint

– Blir nervøs av å snakke om det

Aleksander Aamodt Kilde er for alvor med i kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen i alpint. Lommedal-kjøreren sier han blir nervøs av å snakke om det.

Aleksander Aamodt Kilde er for alvor med i kampen om sammenlagtseieren i den alpine verdenscupen. Foto: Marco Trovati / AP / NTB scanpix.
Aleksander Aamodt Kilde er for alvor med i kampen om sammenlagtseieren i den alpine verdenscupen. Foto: Marco Trovati / AP / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

Kilde kjemper en intens kamp mot Henrik Kristoffersen og franske Alexis Pinturault i kampen om den gjeve krystallkula.

Etter helgens renn i Chamonix var det Kilde som hadde størst grunn til å smile. 27-åringen tok verdifulle poeng, og tok også innpå sine argeste konkurrenter i jakten på den viktigste «kula».

– Jeg tar med meg noen poeng som er viktig i verdenscupen. Jeg vil ikke snakke for mye om det, for det gjør meg bare nervøs, sa en smilende Kilde til NTB etter søndagens 7.-plass i parallellstorslalåmrennet i Frankrike.

Tenker lite på det

Han ber om å bli trodd på at han ikke tenker så mye på kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen, men har mest fokus på å kjøre bra på ski.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer