Vis mer

Blind mann spør om veksel – da gjør de det frekke

– Jeg ble ganske overrasket, skriver mannen bak eksperimentet.

(upublisert) OpprettetDen australske YouTube-komikeren Adrian Gee tok med seg solbriller og en stokk da han gikk ut på gata for å teste folks ærlighet.


Ved å utgi seg for å være blind, ønsket Gee å veksle fem dollar med tilfeldig forbipasserende. Men i stedet for å strekke frem en femdollarseddel, forsøkte han å gi folkene 50 dollar for å se om de utnyttet situasjonen.


– De kunne gjøre det rette og la den blinde personen få vite at han ga dem feil seddel, eller de kunne dra nytte av at mannen var blind og stjele pengene, skriver komikeren på YouTube.


I videoen øverst i saken kan du se hvor mange som valgte å stjele pengene.


– Jeg ble ganske overrasket over at så mange folk valgte å stjele fra en blind mann. Det er helt latterlig, skriver Gee.


Levert av


Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.