Ble kalt «muslim-jævel» på direkten - reaksjonene hagler

- Det er det drøyeste jeg har sett på lenge.

(upublisert) Opprettet
Mandag kveld holdt Pegida (Patriotiske europeere mot islamisering av Vesten) en demonstrasjon mot islam i Oslo. Kadafi Zaman i TV 2 var på plass for å dokumentere det hele. Under Zamans direkterapportering fra stedet, sto det en mann i bakgrunnen og lagde apelyder og blåste røyk på journalisten. TV 2s utsendte henvendte seg til mannen for et intervju, og mange har latt seg sjokkere av responsen.
- Jeg viser min avsky mot sånne muslim-jævler som deg. Sånn innvandrerdrit som deg, sier mannen på direktesendt TV. Zaman taklet hele situasjonen på en rolig måte. - Dette er da noe av det vi kanskje vi får se mer av om 20 minutter, sier sier han før det settes over til studio. Over 400.000 har sett TV 2s klipp, og saken ble desidert mest delt i sosiale medier mandag. Se klippet på tv2.no Zaman selv sier han ikke er overrasket over opptrinnet, men at han syns det var trist. - Jeg er jo ikke noen muslimjævel. Likevel var det ikke skremmende. Jeg har jobbet med ekstremisme før, sier den erfarne journalisten til VG. Reaksjonene på angrepet mot TV 2-journalisten lot ikke vente på seg. SOL har samlet noen av de som strømmet inn i sosiale medier.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.