Ble forlatt ved fødselen - her møter hun broren for første gang

- Jeg har ventet på dette øyeblikket hele livet. Se det rørende møtet.

(upublisert) Opprettet
Hvert år gjenforenes millioner av mennesker på flyplasser rundt om om verden. Få av historiene er så utrolige som en som nylig fant sted på LAX i California. Se videoen i bunn av saken.
Lørdag ble det tårevått da Jannet Barnicoat og hennes biologiske lillebror, Dean Hundorf, møttes for aller første gang. - Nå føler jeg meg hel, og overveldet av glede. Jeg har ventet på dette øyeblikket hele livet, uttalte Barnicoat til CBS etter møtet med broren. Ingen av søsknene visste at den andre eksisterte, før nå. I 1981 ble Barnicoat forlatt i en bakgate da hun var et spedbarn. Fem år senere skjedde det samme med lillebroren. De oppdaget at de hadde felles DNA gjennom en nettside. - Det er så surrealistisk at jeg ikke forstår følelsene jeg føler. Jeg trodde aldri at denne dagen ville komme, sier Hundorf til CBS. Se det rørende møtet mellom søskenparet:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.