Bisarr pressekonferanse: - La oss bare gi oss der

Britiske Emma Raducanus pressekonferanse i forkant av Madrid Open i tennis går inn i historien som en av de mer spesielle.

Emma Raducanu. (Foto: Reuters/NTB)
Emma Raducanu. (Foto: Reuters/NTB) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

20-åringen besvarte totalt 16 spørsmål med 58 ord. Ifølge The Telegraph var det snakk om 16 «snille» spørsmål, men etter knappe tre minutter ble en pressetalsmann på podiet tvunget til å ta ordet og avslutte hele seansen.

– La oss bare gi oss der, sa pressetalspersonen.

I snitt besvarte Raducanu hvert enkelt spørsmål med tre og et halvt ord.

The Telegraph skriver at 20-åringens heller dårlige humør var uventet, siden hennes dialog med mediene har vært balansert og god siden hun slo igjennom med seier i US Open i 2021. Normalt pleier hun å være snakkesalig og engasjert under pressekonferanser.

Etter tre strake tap er turneringen i Madrid viktig for den unge briten. Hun risikerer å tape mange rankingpoeng om hun ikke presterer. Ett tap til og hun kan falle ut av topp 100. Hun er i dag ranket som nummer 85 i verden.

Emma Raducanu spiller sin første kamp i WTA-turneringen onsdag. Da møter hun bulgarske Viktoriya Tomova. Sistnevnte er ranket som nummer 73 i verden. Oppgaven blir ikke enkel for Raducanu.

– Det er hva det er, var Raducanus svar på spørsmålet om motstanden.

Under en ATP Challenger tenniskamp blir en flaggermus truffet, og dør. Video: Birthe Skingen/Dagbladet TV-sporten, ATP Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer