Bisarr pressekonferanse: - La oss bare gi oss der

Britiske Emma Raducanus pressekonferanse i forkant av Madrid Open i tennis går inn i historien som en av de mer spesielle.

Emma Raducanu. (Foto: Reuters/NTB)
Emma Raducanu. (Foto: Reuters/NTB) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

20-åringen besvarte totalt 16 spørsmål med 58 ord. Ifølge The Telegraph var det snakk om 16 «snille» spørsmål, men etter knappe tre minutter ble en pressetalsmann på podiet tvunget til å ta ordet og avslutte hele seansen.

– La oss bare gi oss der, sa pressetalspersonen.

I snitt besvarte Raducanu hvert enkelt spørsmål med tre og et halvt ord.

The Telegraph skriver at 20-åringens heller dårlige humør var uventet, siden hennes dialog med mediene har vært balansert og god siden hun slo igjennom med seier i US Open i 2021. Normalt pleier hun å være snakkesalig og engasjert under pressekonferanser.

Etter tre strake tap er turneringen i Madrid viktig for den unge briten. Hun risikerer å tape mange rankingpoeng om hun ikke presterer. Ett tap til og hun kan falle ut av topp 100. Hun er i dag ranket som nummer 85 i verden.

Emma Raducanu spiller sin første kamp i WTA-turneringen onsdag. Da møter hun bulgarske Viktoriya Tomova. Sistnevnte er ranket som nummer 73 i verden. Oppgaven blir ikke enkel for Raducanu.

– Det er hva det er, var Raducanus svar på spørsmålet om motstanden.

Under en ATP Challenger tenniskamp blir en flaggermus truffet, og dør. Video: Birthe Skingen/Dagbladet TV-sporten, ATP Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer