Biografi om kronprins Haakon kommer i oktober

Kronprins Haakon kommer i oktober med en biografi der han forteller om livet som tronarving og flere store hendelser i barne- og ungdomsårene.

Kronprins Haakon kommer med biografi om livet som prins denne høsten. Bildet er tatt i forbindelse med hans 50-årsdag i sommer. Arkivfoto: Lise Åserud / NTB
Kronprins Haakon kommer med biografi om livet som prins denne høsten. Bildet er tatt i forbindelse med hans 50-årsdag i sommer. Arkivfoto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Kronprinsen, som fylte 50 år denne sommeren, har skrevet boken sammen med forfatter og journalist Kjetil S. Østli, fremkommer det av forlaget Cappelen Damms høstlansering.

Blant temaene som berøres, er Quartfestivalen, der han møtte kronprinsessen første gang, barne- og ungdomsårene og hvordan rollen som prins sto i veien for ønsket om å være en vanlig gutt.

– Boken er skrevet med humor og lekenhet, men også med et stort alvor, heter det i lanseringen.

I noen av kapitlene er forfatteren en flue på veggen i prinsens liv, mens i resten av boken forteller kronprins Haakon selv, skriver Cappelen Damm.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer