Bilfører sporløst forsvunnet etter trafikkulykke i Hol

Etter tre timers søk med helikopter avsluttet politiet letingen etter en bilfører som stakk av fra stedet etter en trafikkulykke i Hol i Hallingdal tirsdag.

Publisert
Sist oppdatert

– Han har vi ikke sett noe mer til. Han kom seg unna, så etter rundt tre timers leting avsluttet vi søket. Lokal lensmann etterforsker videre, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til NTB.

Han opplyser at mannen i 50-årene ikke er norsk statsborger, at han trolig har bodd i Norge i lengre tid, men at han ikke er registrert på noen adresse.

– Men vi vet hvem det er. Vi får nok tak i ham etter en stund, sier Gunnerød.

Mannen stakk av fra ulykkesstedet før politiet ankom.

– Ambulanse og brannvesenet var der, men han stakk av fra dem til fots, sa operasjonsleder Ottar Steinstø like etter klokken 14 tirsdag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 12.40.

Det er uvisst om mannen ble skadd i hendelsen, men Gunnerød sier at de antar at han ikke er alvorlig skadd, og at de derfor valgte å avslutte leteaksjonen.

Politiet mistenker kjøring i beruset tilstand.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer