MO I RANA:

Bilfører siktet etter dødsulykke på E6

Politiet har siktet føreren av den ene bilen etter en frontkollisjon i Mo i Rana forrige torsdag. En 28 år gammel mann omkom i ulykken.

Ulykken skjedde ved Karihaugen sør for Mo i Rana i Hemnes kommune. Bilde: Skjermdump Google Maps
Ulykken skjedde ved Karihaugen sør for Mo i Rana i Hemnes kommune. Bilde: Skjermdump Google Maps Vis mer
Publisert

Mannen ble bekreftet død på stedet da to personbiler frontkolliderte på E6 sør for Mo i Rana sent torsdag kveld i forrige uke. Det var to personer i hver bil, og to ble lettere skadd mens en tredje ble alvorlig skadd.

– På bakgrunn av informasjon som er framkommet i politiets etterforskning, er føreren av kjøretøyet som kolliderte med avdødes kjøretøy, gitt status som siktet i saken, opplyser politiadvokat Joachim Nymann i Nordland politidistrikt i en pressemelding.

Mannen er siktet for uaktsomt drap, uaktsom kjøring, kjøring i ruspåvirket tilstand og for kjøring uten førerkort. Siktede har forklart seg til politiet og har erkjent straffskyld for kjøring uten gyldig førerkort, men ikke for de øvrige forholdene i siktelsen.

Politiet opplyser samtidig at det var 28 år gamle Tor-Erik Havn som omkom i ulykken. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer