Vis mer

Bildet som tar nettet med storm: Venninnene har termin fire uker fra hverandre

– Alle kvinner er gravide på ulike måter.

(upublisert) Opprettet


Australske Chontel Duncan har fått stor oppmerksomhet over hele verden denne uken, og grunnen til dét ser du i hovedbildet over.

Bildet ble tatt da den tidligere Miss Universe-deltakeren var gravid 21. uke. Ved siden av står venninnen Nat som er kun én måned lenger ut i svangerskapet. 

Den store forskjellen på magene har fått mange til å sperre opp øyene. Duncan forteller at hun la ut bildet på sosiale medier for å vise at alle graviditeter er forskjellige, og at det ikke trenger å være noe galt med å ha stor eller liten mage.

– Alle kvinner er gravide på ulike måter, men det betyr ikke at noen gjør noe galt med barnet, sier fitnessmodellen til Newscom.au.

Kunne ikke laste instagramDet var TV 2 som først omtalte saken her i Norge.

Duncan er i dag åtte måneder ut i svangerskapet og har fortsatt en muskuløs og relativt liten babymage.

- Jeg føler meg virkelig ett meg selv og min fantastiske mage. Jeg elsker alle endringene og kunne ikke vært lykkeligere, sier Duncan ifølge Omtalat.nu.

Kunne ikke laste instagram

Legg til sol_no på SnapChat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.