Bild: Full kaos i Belgia-troppen - Lukaku måtte skille stjerner

Det er alt annet enn god stemning i den belgiske VM-troppen før den siste puljekampen i Qatar, melder Bild. Det skal ha vært tilløp til slåsskamp i garderoben.

Jan Vertonghen (t.h.) skal ha røket i tottene på Kevin de Bruyne og Eden Hazard. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB.
Jan Vertonghen (t.h.) skal ha røket i tottene på Kevin de Bruyne og Eden Hazard. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB. Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Den tyske avisen skriver at Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen og Eden Hazard skal ha røket i tottene på hverandre etter 0-2-tapet for Marokko, og at Romelu Lukaku måtte stoppe de tre superstjernene fra å begynne å slåss.

Bakteppet for krangelen skal stamme fra De Bruynes intervju med The Guardian, hvor han uttalte at Belgia-troppen var for gammel til å kunne vinne VM. Det skal Vertonghen ha tatt svært personlig.

– Jeg antar at vi spiller dårlig fremover fordi angrepsspillerne er for gamle. Det er mange ting jeg tenker på som jeg ikke burde si, eller i det minste ikke utenfor garderoben. Det er veldig frustrerende i dag, sa Vertonghen etter Marokko-kampen.

Midtstopperen var heldig ikke nådig med landslagskeeper Thibaut Courtois, som var skyld i begge baklengsmålene.

– De scoret to like mål, to korte innlegg. Ballen skulle aldri gått inn, sa Vertonghen.

Hazard sendte et lite stikk tilbake til Vertonghen da han påpekte at Belgia «ikke har de tre raskeste midtstopperne i verden».

Belgia ligger som nummer tre i gruppe F med tre poeng etter to puljekamper. De er nå mest sannsynlig avhengig av seier over Kroatia for å avansere videre til åttedelsfinalen.

(©NTB)

Mer om