Bil krasjet med stein som falt fra tunneltak i Sunnfjord

Ingen kom til skade da en bil kjørte inn i meterstor stein som hadde falt ned fra tunneltaket i Fjærlandstunnelen i Sunnfjord fredag kveld.

Publisert
Sist oppdatert

– Ingen personskade og mindre materielle skader. Entreprenør er inne i tunnelen der en stein på cirka 1 meter i diameter har falt ned, skriver Vest politidistrikt på Twitter klokken 23.

Meldingen om ulykken på riksvei 5 mellom Sogndal og Skei kom klokken 22.08. En annen bil kjørte inn i bilen som hadde kjørt inn i steinen. Tunnelen er inntil videre stengt.

– En bil har kjørt inn i steinen. I tillegg har det skjedd en påkjørsel bakfra, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til VG.

Torsdag ble en bil smadret av en stein på ett tonn som falt ned fra taket i Trodalstunnelen på E39 i Masfjorden.

– Nedfall av stein i tunnel. Som følge av dette har det oppstått en trafikkulykke. Politiet har fått opplysninger om at en bil er truffet av stein, og at en bil har kjørt i en annen som følge av dette. Politiet er på utrykning, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

Meldingen om ulykken på riksvei 5 mellom Sogndal og Skei kom klokken 22.08. Tunnelen er stengt.

– Det er en bil som har kjørt inn i steinen, som vi har fått opplyst per nå. Det er ikke lik den saken som var i går, hvor bilen fikk steinen i taket. I tillegg har det skjedd en påkjørsel bakfra, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til VG.

Torsdag ble en bil smadret av en stein på ett tonn som falt ned fra taket i Trodalstunnelen på E39 i Masfjorden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer