Bil krasjet inn i bilkortesjen til president Joe Biden

En bil kjørte inn i en parkert SUV som passet på bilkortesjen til USAs president Joe Biden søndag. Presidenten er trygg.

USAs president Joe Biden reagerer på det høye smellet fra da en bil kjørte inn i en bil som var del av hans bilkortesje i Wilmington søndag. Presidenten er i sikkerhet etter hendelsen. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB
USAs president Joe Biden reagerer på det høye smellet fra da en bil kjørte inn i en bil som var del av hans bilkortesje i Wilmington søndag. Presidenten er i sikkerhet etter hendelsen. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB Vis mer
Publisert

Bilen kjørte inn en bil Secret Service brukte til å sperre av et veikryss nær Bidens valgkampkontor i Wilmington. Etter kollisjonen forsøkte bilen å fortsette inn i et stengt veikryss, men Secret Service omringet bilen og siktet på sjåføren, som ble bedt om å komme ut med hendene i været.

TV-bilder viser sikkerhetspersonale som følger Biden til hans pansrede SUV etter krasjen. Siden kjørte han og førstedame Jill Biden hjem til parets bolig i Wilmington, og de er i sikkerhet.

Hendelsen skjedde i Delaware etter at Biden-paret hadde spist middag med valgkampmedarbeidere i valgkampkontorene.

(NTB)

Mer om