Bil kjørte i Bolleland-veggen

En elbil kjørte torsdag ettermiddag inn i Shell-stasjonen på Espa i Innlandet, også kjent som Bolleland. Det er materielle skader på bygget.

Shell-stasjonen ligger langs E6 i Stange kommune og er best kjent som Bolleland. Her selges det over 1,5 millioner berømte Espa-boller årlig. Skjermdump fra Google Maps
Shell-stasjonen ligger langs E6 i Stange kommune og er best kjent som Bolleland. Her selges det over 1,5 millioner berømte Espa-boller årlig. Skjermdump fra Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Personer i bilen fremstår oppegående, skriver Innlandet politidistrikt på Twitter. De fikk melding om hendelsen klokken 13.30 torsdag ettermiddag.

Operasjonsleder Per Solberg opplyser til Hamar Arbeiderblad at det var to personer i bilen, en kvinne i 70-årene og en 14 år gammel gutt, men at det er uklart hvem som kjørte bilen.

Shell-stasjonen på Espa ligger langs E6 ved Mjøsa i Stange kommune. Bolleland er som navnet tilsier, best kjent for sine boller.

Ifølge stasjonen selv selger de 1,7 millioner boller i året. I 2019 var statsminister Erna Solberg (H) innom Bolleland under en rundreise i Innlandet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer