Bil havnet i sjøen – mann livstruende skadd

Rett etter klokka tre natt til søndag fikk politiet meldingen om en bil som lå i sjøen i Malangen i Balsfjord i Troms. Tilstanden er kritisk for føreren.

Publisert

Troms politidistrikt opplyste på Twitter klokken 4.21 at flere ressurser søker i området der kjøretøyet kjørte ut, da det ikke er sikker informasjon om at sjåføren var alene i bilen.

– Vi har avsluttet søket med personell uten funn. Vi har drone på vei til stedet som vil gjøre ytterligere søk, sier operasjonsleder Karl-Erik Thomassen i Troms politidistrikt til NTB like etter klokken 7.30 søndag morgen.

Han understreker at de ikke har noen indikasjon på at det var noen andre i bilen.

Vitner hørte smell i forkant av hendelsen.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Vi har en god del jobb som gjenstår, og vil nok få mer informasjon i løpet av dagen, sier Thomassen.

Universitetssykehuset Nord-Norge opplyser klokken 06.50 at føreren – en ung mann – behandles ved sykehuset for livstruende skader, og at situasjonen er kritisk.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer