Biden: Putin mangler en vei ut av krigen i Ukraina

USAs president Joe Biden sa mandag at han frykter at Russlands president Vladimir Putin ikke lenger har en vei ut av krigen i Ukraina, skriver CNN.

USAs president Joe Biden frykter at Russlands president Vladimir Putin, som ifølge ham er svært kalkulerende, kan ha blitt stående uten en vei ut av krigen i Ukraina. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB.
USAs president Joe Biden frykter at Russlands president Vladimir Putin, som ifølge ham er svært kalkulerende, kan ha blitt stående uten en vei ut av krigen i Ukraina. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB. Vis mer
Publisert

– Jeg er sikker på at Putin trodde han kunne bryte opp Nato, og at han trodde han kunne ødelegge EU, sa Biden på et innsamlingsarrangement i Maryland mandag, skriver kanalen , som viser til en skriftlig rapport fra en pressepool som dekket arrangementet.

Videre omtalte han Putin som «svært kalkulerende», og uttrykte bekymring for at han ikke klarer å finne en vei ut av krigen i Ukraina, ifølge rapporten. Utsagnet skal ikke ha blitt fanget opp av kameraene på arrangementet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer