Presidentvalget 2020

Biden og Trump utveksler nye anklager

Donald Trump kalte på nytt Joe Biden udugelig på et folkemøte i Pennsylvania tirsdag. På et valgmøte i Florida sa Biden at Trump ser på folk som gjenstander.

STIKK: President Donald Trump langet nok en gang ut mot sin motsander i kampen om embetet Joe Biden under stevnet i Johnstown, Pennsylvania. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var 21 dager igjen til presidentvalget da de to kandidatene holdt hver sine valgmøter tirsdag kveld.

Trump brukte velkjent taktikk og fyrte av anklager og fornærmelser mot Biden. Biden er mentalt skutt og et redskap for kommunister og venstreekstreme, sa Trump til sine tilhengere i Pennsylvania, og tegnet et skremmebilde av et USA som en storskala-versjon av Venezuela.

Trump nevnte også kort koronapandemien.

– Vi skal knuse dette viruset veldig fort. Det skjer allerede nå, sa Trump, idet smitte- og dødstallene stadig øker i USA.

– Snart blir det perfekt, sa Trump.

Noen timer tidligere holdt Biden tale på et mindre valgmøte ved et eldresenter i Florida, dagen etter at Trump besøkte samme delstat.

– Trump har aldri fokusert på dere. Hans håndtering av pandemien har vært tilfeldig, akkurat som presidentskapet hans, sa Biden.

Biden viste til at Trump, som selv ble en del av smittestatistikken på 8.000.000 amerikanere denne måneden, tidligere har sagt at viruset knapt smitter noen som helst.

– Dere er forbruksgjenstander, dere er forglemmelig, dere er knapt noen. Det er slik han ser på dette, sa Biden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer