Besteforeldrene fikk SMS om at barnebarnet lå for døden - da snudde piloten flyet

Nå hylles flyselskapet.

Det var på et fly fra Manchester til Australia 30. mars at et eldre ektepar fikk en grusom SMS fra sønnen. De skulle bare sjekke mobilen en siste gang før flyet lettet, da de oppdaget beskjeden om at barnebarnet hadde blitt akutt syk og at tilstanden var svært alvorlig.

- Flyet var på rullebanen da de fikk en SMS hvor det sto at deres barnebarn lå på intensivavdelingen og at de måtte komme dit med en gang, forteller reiseoperatør Becky Stephenson til avisa The Independent

Besteforeldrene tok kontakt med kabinpersonalet på Etihad Airways og forklarte den dramatiske situasjonen, skriver Dagbladet, som først omtalte saken i Norge.

Piloten snudde flyet tvert og kjørte det eldre ekteparet tilbake til gaten slik at de fikk reist til sykehuset. Barnebarnet døde 31. mars med besteforeldrene ved sin side.

- De to er veldig takknemlige. De hadde aldri forventet at kabinpersonalet på flyet skulle gå så langt for dem. En kan falle sammen av tanken på hvordan de hadde hatt det om de ikke fikk forlate flyet, sier Stevenson til The Independent.