Bernt Hulsker tiltalt for hatefulle ytringer og hensynsløs atferd mot dørvakt

TV-profil og tidligere fotballspiller Bernt Hulsker er tiltalt for hatefulle ytringer og hensynsløs atferd mot en dørvakt under en fest på et utested i Oslo.

Bernt Hulsker under Fotballfesten 2019 på Ullevaal stadion mandag kveld.Foto: Fredrik Hagen / NTB.
Bernt Hulsker under Fotballfesten 2019 på Ullevaal stadion mandag kveld.Foto: Fredrik Hagen / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en dørvakt ved utestedet Syng i Oslo som anmeldte Hulsker for hatefulle ytringer kvelden 9. mars. Saken har vært etterforsket av Oslo politidistrikt og påtaleavgjort 22. juni.

Saken kommer opp for Oslo tingrett, men er så langt ikke berammet.

Hulsker er gjort kjent med tiltalen og har erkjent straffskyld for forholdene, ifølge politiet. Han har tidligere beklaget oppførselen sin den aktuelle kvelden:

«Det jeg gjorde var helt forferdelig, og jeg klarer ikke se meg selv i speilet en gang. Konsekvensene har vært, og er, store. Med rette. Jeg søkte hjelp dagen etter hendelsen og har ikke vært på jobb siden. Jeg håper jeg med tiden kan vise folk hvem jeg egentlig er, og hvilke verdier jeg har. Om det tar lang tid, forstår jeg og aksepterer det, men kanskje det aldri skjer. Da godtar jeg det også.»

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer