talienske medier:

Ber om fire års utestengelse

Påtalemyndigheten for dopingsaker i italiensk idrett vil at fotballstjernen Paul Pogba (30) skal utestenges i fire år, melder flere medier.

Paul Pogba kan bli utestengt i fire år. Foto: Spada/LaPresse via AP / NTB
Paul Pogba kan bli utestengt i fire år. Foto: Spada/LaPresse via AP / NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Gazetta dello Sport og Corriere delle Sera er blant avisene som hevder å kjenne til innstillingen fra antidopingorganet.

Franske Pogba har den siste tiden vært suspendert fra aktiv idrett som følge av at han avga en positiv dopingprøve med spor av testosteron.

Den aktuelle prøven skal ha blitt avgitt etter serieåpningen mot Udinese 20. august. Den kampen vant Juventus 3-0, men Pogba ble sittende på benken gjennom samfulle 90 minutter.

Etter at resultatet av A-prøven ble kjent, ba Pogba om en ny analyse av dopingprøven. Også B-prøven kom ut med samme resultat.

Franskmannen vil nå bli straffet av den nasjonale antidopingdomstolen i Italia. Utelukkelsen i dopingsaker er på inntil to år, men den kan bli doblet dersom det bevises at det forbudte stoffet er inntatt med forsett.

Midtbanespilleren har slitt med skader de siste årene og spilte kun seks seriekamper for Juventus sist sesong.

Klubblaget Juventus har tidligere skrevet at klubben forbeholder seg retten til å avgjøre hva den nå skal foreta seg i sakens anledning.

(©NTB)