Ruter:

Ber kunder unngå Nationaltheatret T-banestasjon på 17. mai

Ruter ber alle sine kunder som skal feire 17. mai i Oslo, unngå Nationaltheatret T-banestasjon fordi kapasiteten på stasjonen er begrenset.

Ruter anbefaler deg å bruke T-banestasjonen på Stortinget (bildet) eller Jernbanetorget dersom du skal til Oslo sentrum 17. mai. På grunn av kapasiteten rådes kundene til å unngå Nationaltheatret T-banestasjon på nasjonaldagen. Foto: Thomas Brun / NTB Oslo 20160601.T-Bane Stortinget Foto: Thomas Brun / NTB
Ruter anbefaler deg å bruke T-banestasjonen på Stortinget (bildet) eller Jernbanetorget dersom du skal til Oslo sentrum 17. mai. På grunn av kapasiteten rådes kundene til å unngå Nationaltheatret T-banestasjon på nasjonaldagen. Foto: Thomas Brun / NTB Oslo 20160601.T-Bane Stortinget Foto: Thomas Brun / NTB Vis mer
Publisert

Ruter oppfordrer alle til å beregne god tid, kjøpe billett på forhånd og benytte stasjonene Stortinget eller Jernbanetorget hvis de skal til Oslo sentrum på nasjonaldagen.

Nationaltheatret T-banestasjon har begrenset kapasitet. For å unngå trengsel oppfordres kundene til å unngå bruk av stasjonen.

Ruter, som skal frakte festglade mennesker med trikk, buss, båt og T-bane på nasjonaldagen, anbefaler å bruke reiseplanleggeren da noen av bussene og trikkene vil kjøre alternative traseer.

Dette gjelder spesielt i Oslo, der deler av sentrum stenges for buss og trikk på grunn av barnetoget.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer