Bent Høie har fått sin første coronavaksine

Mandag formiddag fikk helseminister Bent Høie (H) sin første dose med coronavaksine i Stavanger.

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) fikk mandag sin første koronavaksine. Foto: Marie von Krogh / Stavanger Aftenblad / NTB
Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) fikk mandag sin første koronavaksine. Foto: Marie von Krogh / Stavanger Aftenblad / NTB Vis mer
Publisert

Til Stavanger Aftenblad sier Høie at han ikke kjente noe av stikket, og han takket alle som var på jobb i vaksinasjonslokalet.

– Jeg gleder meg til å være mer sosial. Ellers blir ferien som planlagt i Stavanger, sier han til avisa, som får opplyst at helseministeren skal få sin andre vaksinedose på valgdagen.

Regjeringen besluttet i mai at 500 personer i samfunnskritiske nøkkelfunksjoner, deriblant Stortingets folkevalgte og regjeringsmedlemmer, skulle få gå foran i vaksinekøen. Helseminister Bent Høie var imidlertid blant dem som takket nei.

– Bakgrunnen for det er at jeg har fått dette spørsmålet siden januar. Og da har jeg sagt hele veien at jeg kommer til å bli vaksinert på det tidspunktet det er min plass i køen hjemme i Stavanger. Det ønsker jeg å stå fast ved, forklarte han til NTB.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer