Madeleine McCann

Belgia gjenåpner drapssak med mulig McCann-tilknytning

Belgia gjenopptar etterforskningen av et drap som ble begått i 1996, som kan ha blitt begått av den samme mann som mistenkes for å ha bortført Madeleine McCann.

Italiensk politi har gitt ut dette bildet av Christian Brückner, som ble pågrepet i en narkotikasak i 2018. Foto: AP / NTB scanpix
Italiensk politi har gitt ut dette bildet av Christian Brückner, som ble pågrepet i en narkotikasak i 2018. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

16 år gamle Carola Titze ble funnet mishandlet og drept i De Haan på kysten av Belgia i juli 1996, der hun var hun på ferie sammen med foreldrene.

Under etterforskningen kom det fram at hun hadde møtt en tysk mann i begynnelsen av 20-årene, som skrøt av sin kriminelle fortid. Mannen ble aldri funnet.

Overgrep mot barn

En 43 år gammel tysk mann, som er identifisert som Christian Brückner av britiske og internasjonale medier, er nå i søkelyset, mistenkt for bortføringen og det sannsynlige drapet på Madeleine McCann på Algarvekysten i mai 2007.

Brückner soner nå en dom for narkotikaforbrytelser i Kiel i Tyskland. Han er tidligere dømt for seksuelle overgrep mot barn og bodde på Algarvekysten da den tre år gamle britiske jenta forsvant.

Den pensjonerte belgiske politimannen som ledet etterforskningen av drapet på Carola Titze, Paul Gevaer, mener det er gode grunner til å mistenke tyskeren for drapet på den belgiske 16-åringen.

– Beskrivelsen passer, sier han til avisen De Standaard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer