Bekreftet: Lode har signert for Bodø/Glimt

Marius Lode (29) vender tilbake til Bodø/Glimt etter en pause på nesten på ni måneder.

Marius Lode (t.h) er klar for comeback i Bodø/Glimt-trøya. Her omfavnes han av Ricardo Friedrich etter en kamp mot Odd i 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB.
Marius Lode (t.h) er klar for comeback i Bodø/Glimt-trøya. Her omfavnes han av Ricardo Friedrich etter en kamp mot Odd i 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB. Vis mer
Publisert

Bodø/Glimt bekrefter overgangen onsdag.

Jærbuen har signert en kontrakt som gjør han til Glimt-spiller ut sesongen 2025.

«I tillegg er det opsjon på ett år i kontrakten, som kan gjøre midtstopperen til Glimt-spiller også ut 2026-sesongen», melder klubben.

Lode ankom Bodø onsdag morgen i selskap med sin agent Dan Mikal Hansen.

– Det føles veldig som å komme hjem. Når jeg kjenner på valget som er tatt, kjenner jeg at det er det rette valget. Nå føles det bare godt, sa Lode til Avisa Nordland på flyplassen.

– Vi (samboeren og Lode) fant ut at dette var det riktige, sa 29-åringen.

Rogalendingen ble solgt fra Bodø/Glimt til tyske Schalke i midten av januar i år, men tysklandsoppholdet ble ingen suksess for midtstopperen.

16. august kom beskjeden om at kontrakten med Schalke var terminert. Da ble det også opplyst om at Lode sto fritt til å finne seg en ny arbeidsgiver.

Kort tid etter ble det kjent at Lode ønsket seg en retur til Bodø, og at klubben i nord ikke var uvillig til å gi sin tidligere klippe en ny mulighet.

Lode gikk til Schalke etter å ha vært med på å ta Bodø/Glimt til to strake seriegull i 2020 og 2021. Lode har to landskamper for Norge.

(NTB)

Det ble bråk etter kampen på Aspmyra stadion forrige uke. Et kamera fanget hendelsen. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer