Bekreftet: Kylian Mbappé forlenger med PSG

Kylian Mbappé har valgt å bli i Paris Saint-Germain i stedet for å bytte til Real Madrid, opplyser klubbens president, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Kylian Mbappé vil forlenge kontrakten med Paris Saint-Germain. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB
Kylian Mbappé vil forlenge kontrakten med Paris Saint-Germain. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye kontrakten til superstjernen strekker seg til 2025.

I lang tid har det vært ventet at Mbappé kom til å fortsette fotballkarrieren i Real Madrid, men stjernespissen velger i stedet å forlenge oppholdet i PSG, skrev L'Equipe tidligere lørdag.

Mbappe ankom klubben fra Monaco i 2017. Etter å ha spilt for PSG på ett års lån, hentet den franske storklubben ham permanent for angivelig 180 millioner euro i 2018.

PSG hentet inn Lionel Messi og flere andre superstjerner for et drøyt år siden, med håp om endelig å vinne mesterligaen. Den drømmen ble knust i åttedelsfinalen mot nettopp Real Madrid, tross scoring fra Mbappé i begge oppgjørene.

Nå får PSG sjansen til å prøve seg på nytt med den fryktede angrepstrioen med Mbappé, Messi og Neymar. Bortsett fra Angel Di Maria er det ingen store profiler i klubben på utgående kontrakt etter at Mbappé forlenger sin avtale.

Fredag bekreftet PSG at Di Maria er ferdig i klubben etter inneværende sesong.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer