Erling Braut Haaland:

Bekrefter Haaland-interesse: - La oss se hva som skjer de neste ukene

Chelsea-manager Thomas Tuchel avviser ikke tanken om at Erling Braut Haaland kan bli del av en drømme-spissduo med Romelu Lukaku i London-klubben.

Dortmund's Erling Haaland greets fans at the end of the Champions League group C soccer match between Ajax and Borussia Dortmund at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 19, 2021. (AP Photo/Peter Dejong)
Dortmund's Erling Haaland greets fans at the end of the Champions League group C soccer match between Ajax and Borussia Dortmund at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 19, 2021. (AP Photo/Peter Dejong) Vis mer
Publisert

Tuchel snakker om den norske superspissen i et ferskt intervju med tyske Sports Bild onsdag. Intervjuet er gjengitt av blant andre det tyske nyhetsbyrået DPA.

– Vi kan gjerne snakke om det, sier Tuchel om Haaland.

Chelsea har vært satt i forbindelse med et kjøp av Borussia Dortmunds norske måljeger i lang tid. Tuchel innrømmer at nordmannen har vært et samtaleemne i klubblokalene på Stamford Bridge.

– Vi har snakket om Erling Haaland noen ganger, inkludert under overgangsvinduet. Men da virket det urealistisk og ikke gjennomførbart i det hele tatt, sier Tuchel om en mulig overgang.

Chelsea-sjefen legger samtidig til at Haaland snakkes om «regelmessig, selvsagt, fordi han er en fantastisk spiller og forgrunnsfiguren i Dortmund».

Ifølge Tuchel har samtidig jakten på nordmannen aldri vært «virkelig seriøs» så langt.

– Men la oss se hva som skjer de neste ukene, fortsetter han.

Tuchel ble hentet til Chelsea forrige sesong og leverte umiddelbart strålende resultater. Champions League-trofeet endte da i London.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer