Australsk politi stanset mandag en stjålet bil med fire barn, som ifølge politiinspektør Darren Williams (bildet) hadde kjørt over 1.000 kilometer. Foto: AP / NTB scanpix
Australsk politi stanset mandag en stjålet bil med fire barn, som ifølge politiinspektør Darren Williams (bildet) hadde kjørt over 1.000 kilometer. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Barn tjuvlånte bil og la ut på 1.000 km lang kjøretur

Fire australske barn i alderen ti til fjorten år pakket fiskesaker, tjuvlånte en bil og rakk å tilbakelegge over 1.000 kilometer før de ble stanset.

Publisert

Da politiet til slutt stanset bilen med de fire barna utenfor Grafton sør for Brisbane, låste de først dørene og nektet å komme ut.

Først da en politimann knuste sideruten på den store firehjulstrekkeren, ga de opp, forteller politiets talsmann Darren Williams.

Hvem som satt bak rattet under den 1.000 kilometer lange kjøreturen nedover østkysten av Australia, er uklart.

– Det er langt, over 1.000 kilometer fra Rockhampton til Grafton. Jeg kan ikke forestille meg at en person greide å kjøre hele den turen på to dager, sier Williams.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer