Barn i Trøndelag fikk i seg kokain

Det er slått fast at to barn som ble sendt til sykehus i Trøndelag i november, hadde fått i seg kokain. Et samboerpar er siktet i saken.

St. Olavs hospital bekrefter at også det yngste barnet testet positivt på inntak av kokain. Foto: Gorm Kallestad / NTB
St. Olavs hospital bekrefter at også det yngste barnet testet positivt på inntak av kokain. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To barn ble i november fraktet til legevakten etter flere symptomer på inntak av narkotiske stoffer. Barna ble undersøkt, og resultatene gjorde at legene tok kontakt med politiet.

I november bekreftet politiet at det eldste barnet hadde fått i seg det som mest sannsynlig var kokain.

Niklas Kjendlie er hovedetterforsker på saken i Trøndelag politidistrikt. Han sier til Nidaros at prøvesvaret til det yngste barnet nå også er klart.

– Vi har fått skriftlig svar fra St. Olavs hospital. Der står det at det yngste barnet også har testet positivt på inntak av kokain, sier han til Nidaros.

Barna har ikke fått varige skader, men et samboerpar er siktet i saken for oppbevaring av narkotika, kroppskrenkelse eller medvirkning til kroppskrenkelse.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer