Barn født på evakueringsfly fra Kabul

Tyrkiske medier skriver at et fly med evakuerte personer fra Kabul landet i Storbritannia med én passasjer ekstra, etter en fødsel om bord.

Kabinpersonalet på et Turkish Airlines-fly poserer med datteren til Soman Noori som ble født på flyet med kabinpersonalets hjelp. Foto: Turkish Airlines via AP / NTB
Kabinpersonalet på et Turkish Airlines-fly poserer med datteren til Soman Noori som ble født på flyet med kabinpersonalets hjelp. Foto: Turkish Airlines via AP / NTB Vis mer
Publisert

Da ingen meldte seg etter at kabinpersonalet spurte om det var en lege om bord, trådte de til selv og hjalp en 26 år gammel afghansk kvinne føde sitt barn 30.000 fot over bakken, ifølge nyhetsbyrået Demiroren.

Fødselen startet kort etter at Turkish Airlines-flyet med Soman Noori og hennes mann tok av fra Dubai med kurs for Birmingham. Det landet for sikkerhets skyld i Kuwait etter fødselen, men både mor og barn var friske nok til at flyet kunne fortsette.

Soman og hennes familie var evakuert fra Kabul til Dubai, hvor de fortsatte videre til Birmingham, dit de ankom med sine to små sønner og den nyfødte datteren.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer