Barmen og Andersen ikke på Brann-trening

Kristoffer Barmen og Mikkel Andersen blir ikke å se på Branns trening på mandag, melder Bergensavisen. Styreleder sier de er mentalt slitne.

Branns Kristoffer Barmen i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Brann på Sarpsborg stadion. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Branns Kristoffer Barmen i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Brann på Sarpsborg stadion. Foto: Christoffer Andersen / NTB Vis mer
Publisert

– Vi aksepterer at de er mentalt sliten og har det lite kjekt for tiden, og derfor ikke er klare for trening, sier styreleder Birger Grevstad til BA.

De to var ikke en del av Brann-laget som vant 3-2 over Sandefjord søndag. Duoen er ikke en del av politietterforskningen som er satt i gang etter det mye omtalte nachspielet på Brann stadion.

Styreleder Grevstad opplyser at Barmen og Andersen har tatt valget selv om at de ikke deltar på trening. På spørsmål om hvor lenge de vil være borte fra trening, svarer Grevstad:

– Det får vi se an. Vi har et styremøte i kveld, svarer Grevstad.

Det er kjent at tolv Brann-spillere deltok på festen på Stadion natt til tirsdag. Det ble drukket alkohol, og sju unge kvinner utenfor Brann-troppens kohort skal ha deltatt på festen.

Brann-ledelsen reagerte kraftig på hendelsen, ettersom spillerne ikke hadde tillatelse til å være på arenaen, og at smittevernreglementet ble brutt. Men klubben valgte å ikke utestenge noen av spillerne.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer