Märtha og kjæresten starter foredragsturné

Bare 45 personer påmeldt til prinsesse-workshop - inkludert presse

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett starter søndag sin mye omtalte foredragsturné i København i Danmark.

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett starter sin foredragsturné i København søndag. Her er de fotografert utenfor TV 2 studio på vei inn til Programmet God morgen Norge, tidlig torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett starter sin foredragsturné i København søndag. Her er de fotografert utenfor TV 2 studio på vei inn til Programmet God morgen Norge, tidlig torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Foredragsturneen lyder navnet «The Princess and The Shaman», og omhandler selvrealisering.

Både norske og svenske medier er til stede utenfor Talent Garden i København sentrum søndag ettermiddag. Etter det NTB erfarer er det rundt 45 personer påmeldt til workshopen, inkludert presse.

Lørdag ble det kjent at kjæresteparet avlyste pressekonferansen de opprinnelig hadde planlagt i forbindelse med søndagens workshop.

I forkant av workshopen publiserte Verrett et bilde på sin instagramprofil, hvor han og Märtha er kledd i finstas på vei til et bryllup.

– Har en fantastisk tid med min gudinne på bryllupet i Danmark. Utrolig spent på vår kommende turné. Å reise rundt til ulike deler av Skandinavia er en glede, skriver han i bildeteksten.

Det er foreløpig ukjent hvem sitt bryllup kjæresteparet deltok i.

København er turneens første stopp, før turen går til Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad. Turneen har blitt møtt med kritikk fra enkelte hold på bakgrunn av Märthas kommersielle bruk av prinsessetittelen. I Stavanger satte biskopen foten ned for at foredraget kunne holdes i St. Petri menighet, slik som var planlagt.

I instagraminnlegget skriver Verrett at de planlegger ytterligere foredrag i turneen på et senere tidspunkt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer