Barcelona' Luis Suárez slet i serieåpningen. Foto: Alcoba Beitia / AP / NTB scanpix.
Barcelona' Luis Suárez slet i serieåpningen. Foto: Alcoba Beitia / AP / NTB scanpix. Vis mer

Luis Suárez skadet

Barcelona bekrefter Suarez-skade

Luis Suárez måtte forlate banen etter 37 minutters spill i 0-1-tapet for Athletic Bilbao fredag. Det er uvisst når spissen fra Uruguay er tilbake på banen.

Publisert

Barcelona sier at det er snakk en skade i den høyre foten uten å spesifisere det noe nærmere. Fra før har klubben Lionel Messi ute med en leggskade, og Messi var heller ikke med mot baskerne. Messi ble skadd under trening tidligere i august.

Suárez ble erstattet av nysigneringen Antoine Griezmann i midtspissrollen, men heller ikke franskmannen kunne gjøre noe med at Athletic Bilbaos 38-åring Aritz Aduriz scoret på et flott brassepark i det 83. minutt med sin første berøring på ballen etter at han ble byttet inn.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.