Ballgutt sto for ikonisk øyeblikk. Nå har han signert for Liverpool

Ballgutten som bidro til en av fotballens mest ikoniske cornere, da Liverpool slo Barcelona på vei til Champions League-finale i 2019, er klar for Liverpool.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har skrevet proffkontrakt med ballgutten som bidro til å sende Liverpool til Champions League-finalen. Foto: Paul Ellis / AP / NTB
Liverpool-manager Jürgen Klopp har skrevet proffkontrakt med ballgutten som bidro til å sende Liverpool til Champions League-finalen. Foto: Paul Ellis / AP / NTB Vis mer
Publisert

Corneren fra semifinalen står igjen som ett av de mest minneverdige øyeblikkene i Liverpools vei til finaleseier.

Trent Alexander-Arnold slo den fort, tok Barcelona på senga, og Divock Origi kunne styre inn 4-0. Det ble sluttresultatet i Liverpools ville opphenting etter 0-3 i Barcelona.

Ballgutten Oakley Cannonier ble hyllet for sin raske reaksjon da han ga Alexander-Arnold ballen, så han kunne slå corneren raskt.

Cannonier var da 15. Nå er han blitt 17 og har skrevet proffkontrakt med Liverpool, melder klubben selv.

Liverpool nevner ikke corneren, men skriver heller om 17-åringens prestasjoner i Liverpool-akademiet. Han scoret fire i U18-ligaen sist sesong og beskrives som en angrepsspiller med god ballkontroll.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer