Bakehuset trekker surdeigsbrød fra butikkene

Bakehusets «Bakerens utvalgte surdeigsbrød» trekkes tilbake fordi det kan være pakket et annet brød i posen, noe som kan føre til helsefare for allergikere.

Dette surdeigsbrødet trekkes tilbake fordi det kan være pakket et annet brød i posen, noe som kan føre til helsefare for allergikere. Foto: Bakehuset AS / NTB
Dette surdeigsbrødet trekkes tilbake fordi det kan være pakket et annet brød i posen, noe som kan føre til helsefare for allergikere. Foto: Bakehuset AS / NTB Vis mer
Publisert

Brødet er solgt i Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i Vestfold og Telemark fylke, opplyser Mattilsynet i en pressemelding.

Årsaken til at de nå trekkes tilbake, er at det kan være et annet brød som er pakket i posen.

– Dette kan medføre helsefare for sesamallergikere. Det er ikke deklarert for allergenet sesam på surdeigsposen. Kornbrød inneholder sesam, skriver tilsynet, som skriver at folk som har kjøpt brødet, bør kaste det eller levere tilbake til butikken for å få et nytt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer