Badminton-profilen kikket på linjedommeren for å få en reaksjon: - Han hadde sovnet

Det var ikke alle som lot seg begeistre av onsdagens kamp mellom Hans-Kristian Vittinghus og Lakshya Sen i Indonesia Masters i badminton.

Illustrasjonsfoto: Timo Jaakonaho / Lehtikuva / NTB
Illustrasjonsfoto: Timo Jaakonaho / Lehtikuva / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Den danske badmintonveteranen Vittinghus fikk en spesiell opplevelse underveis i oppgjøret. Han lot være å slå en ball i troen på at den kom til å gå ut, og deretter kikket han på linjedommeren for å få en reaksjon.

Det skulle vise seg at han slett ikke var så oppmerksom som Vittinghus hadde håpet.

– Det var simpelthen slik at baklinjedommeren hadde sovnet, bokstavelig talt. Han våknet først etter at jeg snakket til ham flere ganger, sier han til danske TV 2.

Vittinghus lå på det tidspunktet under 10-21, 13-15, og han trengte all mulig flyt for å komme tilbake i kampen mot Sen. Dansken henvendte seg til hoveddommeren og krevde å få linjemannen byttet ut.

Det førte igjen til at turneringens overdommer kom på banen og tok seg en prat med den søvnige linjemannen.

– Linjedommeren forsikret visst om at han var opplagt nok til å fortsette, så han fikk bli sittende, selv om jeg fortsatt mener at det ville vært riktig å bytte ham ut, sier Vittinghus.

Han tapte til slutt kampen i strake sett.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer