Oslo 20200601. 
Folksomt p badestranden p Huk p Bygdy i Oslo i det flotte sommervret med sol og varme 2.pinsedag.
Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Oslo 20200601. Folksomt p badestranden p Huk p Bygdy i Oslo i det flotte sommervret med sol og varme 2.pinsedag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer

- Badegjester angrep vekter og stormet bussen

Kollektivtransportselskapet Ruter ber badegjester i Oslo vise hensyn overfor selskapets ansatte etter «kaos og aggressiv stemning» på bussen til Huk i Oslo.

Publisert

– Fredag kveld ble en vekter angrepet, og badegjester stormet på bussen som på et tidspunkt hadde mer enn 70 personer om bord, sier administrerende direktør Bernt Reitan Jenssen i Ruter.

Det endte med at politiet ble tilkalt. Reitan understreker at passasjerene selv er ansvarlige for å overholde myndighetenes smittevernanbefalinger.

– Ruter har ansvar for at det samlede kollektivtilbudet er forsvarlig, men kontrollerer ikke og kan ikke ta ansvar for overskridelser på enkelte avganger, sier Reitan.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.