«Baby Holly» funnet 40 år etter at foreldrene ble drept

En kvinne som forsvant da foreldrene ble funnet drept i 1981, er funnet og har blitt satt i kontakt med sin biologiske familie. Drapene er fortsatt uoppklart.

Holly Marie Clouse ble meldt savnet i 1981. Bildet til høyre er datageneret for å gi et bilde på hvordan hun kan se ut etter over 40 år savnet. Foto: National Center for Missing & Exploited Center
Holly Marie Clouse ble meldt savnet i 1981. Bildet til høyre er datageneret for å gi et bilde på hvordan hun kan se ut etter over 40 år savnet. Foto: National Center for Missing & Exploited Center Vis mer
Publisert

Familien til Tina og Harold Clouse, og babyen kjent som Holly, sier de ikke har hørt fra dem siden 1981. De to foreldrene ble funnet drept i et skogområde i Houston i Texas i 1981, men det ble ikke bekreftet at det var dem før i fjor, da ved hjelp av genteknologi.

Nå har Holly blir orientert om hvem foreldrene er, og hun «har fått møte sin utvidede biologiske familie for første gang», heter det i en uttalelse fra politimyndighetene i Texas.

Holly ble etterlatt ved en kirke i Arizona, og har blitt oppdratt av en familie som ikke mistenkes for å ha gjort noe kriminelt.

Politiet leter etter to kvinner som skal ha identifisert seg som medlemmer av en omreisende religiøs gruppe, og ber allmennheten om informasjon. Disse skal ha sluppet Holly av ved kirken.

Familiebilde av Tina Gail Linn, Hollie Marie Clouse og Harold Dean Clouse som ble drept i 1980 og funnet døde i 1981. Holie ble aldri funnet - før nå.
Familiebilde av Tina Gail Linn, Hollie Marie Clouse og Harold Dean Clouse som ble drept i 1980 og funnet døde i 1981. Holie ble aldri funnet - før nå. Vis mer

Slektninger av Clouse-paret skal i 1980 eller 1981 ha blitt oppringt av noen som kalte seg «søster Susan» og fortalte at paret hadde sluttet seg til gruppa, ønsket å kutte båndene til familiene og gi fra seg alle eiendeler.

«Susan» tilbudte seg å returnere parets bil til Florida i bytte mot penger. Familien kontaktet politiet, og tre kappekledde kvinner ble pågrepet da de og en mann møtte opp med bilen. Kvinnene ble imidlertid aldri tiltalt for noe.

– Det er en velsignelse å få vite at hun har det bra og at hun har hatt et godt liv, siteres Cheryl Clouse, Hollys tante, i en uttalelse fra myndighetene i Texas.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer