Avkrefter Ronaldo-rykter: – Ingen sannhet

Det har vært spekulert i at Cristiano Ronaldo ha en klausul i kontrakten sin med Al-Nassr om at han kan lånes ut til Newcastle. Det avviser manager Eddie Howe.

Newcastle United-trener Eddie Howe mener det ikke er noe hold i ryktene om at Cristiano Ronaldo har en Newcastle-klausul i kontrakten sin med Al-Nassr. Foto: Mike Egerton / AP / NTB.
Newcastle United-trener Eddie Howe mener det ikke er noe hold i ryktene om at Cristiano Ronaldo har en Newcastle-klausul i kontrakten sin med Al-Nassr. Foto: Mike Egerton / AP / NTB. Vis mer
Publisert

Newcastle-treneren var tydelig etter tirsdagens 0-0-kamp mot Arsenal i Premier League.

– Vi ønsker Cristiano alt godt, men det er ingen sannhet i det fra vårt perspektiv, sa Howe til Sky Sports.

Det var spanske Marca som først meldte om den påståtte klausulen, som ville gitt Ronaldo muligheten til å returnere til Premier League dersom Newcastle ender topp fire i ligaen denne sesongen.

Ronaldo gjorde fredag overgang til Al-Nassr. Både Newcastle og den saudiarabiske serielederen eies av det saudiarabiske investeringsfondet PIF.

Dermed ville veien for en låneovergang mellom de to klubbene vært svært kort.

Howe har tidligere også uttalt seg om en mulig overgang for den portugisiske stjernespilleren.

– Vi har en langsiktig visjon. For øyeblikket er troppen vår ganske aldrende, så vi må sannsynligvis investere i flere unge spillere. Dette er en viktig del av vår utvikling, sa Howe i oktober og fortsatte:

– Vi må senke gjennomsnittsalderen, så vi ville ikke nødvendigvis signert Ronaldo, men samtidig må vi ikke undervurdere kvaliteten på spilleren.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer