Avis: Trump hadde mer enn 300 graderte dokumenter hjemme

USAs ekspresident Donald Trump har hatt mer enn 300 graderte dokumenter i hjemmet sitt i Florida, skriver The New York Times.

Donald Trump på kontoret sitt i Trump Tower i New York i 2016. Foto: Mary Altaffer / AP / NTB
Donald Trump på kontoret sitt i Trump Tower i New York i 2016. Foto: Mary Altaffer / AP / NTB Vis mer
Publisert

Avisa har fått dette bekreftet fra flere kilder som har kjennskap til saken. Agenter fra FBI ransaket tidligere i august Trumps hjem på eiendommen Mar-a-Lago etter mistanke om at det fortsatt var graderte dokumenter der.

Det skjedde etter at Trump flere ganger har overlevert graderte dokumenter han har hatt hjemme. I januar leverte han mer enn 150 graderte dokumenter til nasjonalarkivet, noe som førte til bekymring i justisdepartementet og at det ble opprettet en FBI-etterforskning, skriver avisa.

Trump leverte en ny bunke dokumenter til nasjonalarkivet i juni etter å ha blitt truet med rettslige skritt. Likevel fant FBI ytterligere graderte dokumenter da de ransaket hjemmet hans tidligere i august.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer