Avis: Fire VM-stjerner risikerer 10-15 kampers utestengelse

Uruguayanerne Jose Maria Gimenez, Edinson Cavani, Fernando Muslera og Diego Godin risikerer en kjempestraff etter gruppespillskampen mot Ghana i Qatar-VM.

Edinson Cavani (t.h.), Jose Maria Gimenez, Fernando Muslera og Diego Godin risikerer å bli utestengt i 10–15 kamper etter de «mobbet og trakasserte» dommer Daniel Siebert (midten) etter den siste gruppespillskampen i Qatar-VM. Foto: Darko Vojinovic / AP Photo / NTB.
Edinson Cavani (t.h.), Jose Maria Gimenez, Fernando Muslera og Diego Godin risikerer å bli utestengt i 10–15 kamper etter de «mobbet og trakasserte» dommer Daniel Siebert (midten) etter den siste gruppespillskampen i Qatar-VM. Foto: Darko Vojinovic / AP Photo / NTB. Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

NTB

Ifølge østerrikske Kronen Zeitung mobbet og trakasserte de tre uruguayanerne den tyske dommeren Daniel Siebert og hans assistent etter gruppespillskampen.

Tidligere i desember opplyste Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) at de hadde åpnet disiplinærsak mot Det uruguayanske fotballforbundet.

Uruguayanerne etterforskes for brudd på artikkel 11, 12 og 13 i Fifas disiplinære regelverk etter 2-0-seieren mot Ghana. Krenkende atferd og brudd på fair play er blant reglene artiklene omfatter.

Kronen Zeitung henviser til spanske AS, som melder at Cavani, Gimenez, Godin og Muslera kan bli utestengt i 10 til 15 kamper for sine respektive klubber og landslaget. I verste fall kan det til og med bli en utestengelse på et halvt år.

Uruguay måtte se drømmen om åttedelsfinale ryke i siste gruppespillskamp. De røk ut på færre mål scoret enn Sør-Korea.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer